DENİZLİ / ÇAL - Süller Ortaokulu

Süller Ortaokulu

Süller Kasabası Çal / DENİZLİ
Vizyon
SÜLLER ORTAOKULU’NU OKUL PAYDAŞLARIMIZ İLE ELELE VEREREK; * Düşünen, Üreten, Hayata Sevgiyle ve Umutla Bakan Bireyler Yetiştirmek ve Lider Bir Okul Olmak… *Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle fark edilen,AB normlarına eş değer eğitim olanaklarına sahip eğitimde en güçlü kurumu yapmaktır.
Misyon
BİZLER,BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMESİNE FIRSAT TANIMAK VE ONLARA 21. YY. GEREKSİNİMLERİNE YANIT VERECEK BECERİLERİ KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ.
Başarılar
Okulumuz 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında ilçede yapılan bilgi yarışmasında 1.olarak İldeki yarışmada ilçemiz temsil etmiştir.2011-2012 Eğitim Öğretim yılında mezun olan öğrencilerimizden 1 öğrenci Fen Lisesine, 2 öğrenci Anadolu Öğretmen Lisesine, 3 öğrenci Anadolu Lisesine ve 6 öğrenci Anadolu mselek lisesine yerleştirilmiştir.
Rehber Öğretmen :
Derslik :8<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :NORMAL
KALORİFER ( KÖMÜRLÜ )
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Ulaşımda sorun yaşanmamaktadır. İl merkezine ve ilçe merkezine minübüsler gidip, gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Süller Denizli´nin Çal ilçesine bağlı şirin bir kasabadır.Halkın geçin kaynağı tarım ve nakliyeciliktir. Kasbada 1 ilkokul, 2 Ortaokul, 1 Lise ve Aile Sağlığı Merkezi vardır. Denizli iline ve Çal ilçesine akşam 22:30 a kadar araç bulunmaktadır.
İl merkezine uzaklığı 75 km, ilçemerkezine uzaklığı ise 12 km dir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu