Kurum Adı : Süller Ortaokulu
WEB Adresi : http://sullerortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Süller Kasabası Çal / DENİZLİ

VİZYON
SÜLLER ORTAOKULU’NU OKUL PAYDAŞLARIMIZ İLE ELELE VEREREK; * Düşünen, Üreten, Hayata Sevgiyle ve Umutla Bakan Bireyler Yetiştirmek ve Lider Bir Okul Olmak… *Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle fark edilen,AB normlarına eş değer eğitim olanaklarına sahip eğitimde en güçlü kurumu yapmaktır.

MİSYON
BİZLER,BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMESİNE FIRSAT TANIMAK VE ONLARA 21. YY. GEREKSİNİMLERİNE YANIT VERECEK BECERİLERİ KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ.

BAŞARILAR
Okulumuz 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında ilçede yapılan bilgi yarışmasında 1.olarak İldeki yarışmada ilçemiz temsil etmiştir.2011-2012 Eğitim Öğretim yılında mezun olan öğrencilerimizden 1 öğrenci Fen Lisesine, 2 öğrenci Anadolu Öğretmen Lisesine, 3 öğrenci Anadolu Lisesine ve 6 öğrenci Anadolu mselek lisesine yerleştirilmiştir.

Öğretmen Sayısı : 9
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 152
Öğretim Şekli : NORMAL
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:40 - 15:20
Derslik Sayısı : 8 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : KALORİFER ( KÖMÜRLÜ )

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklığı 75 km, ilçemerkezine uzaklığı ise 12 km dir.
Ulaşım : Ulaşımda sorun yaşanmamaktadır. İl merkezine ve ilçe merkezine minübüsler gidip, gelmektedir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Süller Denizli´nin Çal ilçesine bağlı şirin bir kasabadır.Halkın geçin kaynağı tarım ve nakliyeciliktir. Kasbada 1 ilkokul, 2 Ortaokul, 1 Lise ve Aile Sağlığı Merkezi vardır. Denizli iline ve Çal ilçesine akşam 22:30 a kadar araç bulunmaktadır.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: