Süller Ortaokulu

Vizyon: SÜLLER ORTAOKULU’NU OKUL PAYDAŞLARIMIZ İLE ELELE VEREREK; * Düşünen, Üreten, Hayata Sevgiyle ve Umutla Bakan Bireyler Yetiştirmek ve Lider Bir Okul Olmak… *Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle fark edilen,AB normlarına eş değer eğitim olanaklarına sahip eğitimde en güçlü kurumu yapmaktır.

Misyon: BİZLER,BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMESİNE FIRSAT TANIMAK VE ONLARA 21. YY. GEREKSİNİMLERİNE YANIT VERECEK BECERİLERİ KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ.

Başarılar: Okulumuz 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında ilçede yapılan bilgi yarışmasında 1.olarak İldeki yarışmada ilçemiz temsil etmiştir.2011-2012 Eğitim Öğretim yılında mezun olan öğrencilerimizden 1 öğrenci Fen Lisesine, 2 öğrenci Anadolu Öğretmen Lisesine, 3 öğrenci Anadolu Lisesine ve 6 öğrenci Anadolu mselek lisesine yerleştirilmiştir.2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğrencisi Fatmanur BARIŞ Merkezi Sınavda ilçe 1.si olarak Aydem Fen Lisesi´ne, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğrencisi Fatma ULU Merkezi Sınavda İlçe 1.olarak Erbakır Fen Lisesi´ne yerleşmişlerdir.

Isınma: KALORİFER ( KÖMÜRLÜ )
Yabancı Dil:
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğrencisi Fatmanur BARIŞ Merkezi Sınavda ilçe 1.si olarak Aydem Fen Lisesi'ne, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğrencisi Fatma ULU Merkezi Sınavda İlçe 1.olarak Erbakır Fen Lisesi'ne yerleşmişlerdir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Tasarım Beceri Atölyeleri kapsamında Salon Sporları Atölyesi açılmıştır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (258) 757 2072

WEB - https://sullerortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Süller Mahallesi Çal / DENİZLİ

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Süller Denizli´nin Çal ilçesine bağlı şirin bir mahalledir.Halkın geçin kaynağı tarım ve nakliyeciliktir. Mahallede 1 ilkokul, 2 Ortaokul, 1 Lise ve Aile Sağlığı Merkezi vardır. Denizli iline ve Çal ilçesine akşam 22:30 a kadar araç bulunmaktadır.

Adres - Süller Mahallesi Çal / DENİZLİ

Ulaşım Ulaşımda sorun yaşanmamaktadır. İl merkezine ve ilçe merkezine minübüsler gidip gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklığı 75 km, ilçe merkezine uzaklığı ise 12 km dir.