ŞİİR OKUMA YARIŞMASI

13.03.2024 28

Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle ilçemiz ortaokulları ve liseleri arasında 12 Mart 2024 Salı günü " İstiklal ve Cumhuriyet" temalı şiir okuma yarışması düzenlenmiştir. İlçe Gençlik Merkezinde düzenlenen yarışmaya 8 ortaokuldan ve 3 liseden seçilen yarışmacılar katılım sağlamıştır. Ortaokulllar kategorisinde okulumuz öğrencisi Fatma Nur YÜKSELTÜRK , okuduğu "Hürriyet" şiiriyle hem dinleyenlerin hem de jüri üyelerinin beğenisini kazanarak ilçe 1.si olmuştur. Öğrencimize ödülünü ve plaketini sayın Kaymakamımız Mert Can ÇANGA takdim etmiştir. Öğrencimizi tebrik eder, içindeki hürriyet aşkı ve şiir okuma sevdasının hiç bitmemesini temenni ederiz. Yarışmayı düzenleyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze de teşekkürlerimizi sunarız.

Gülsüm ÇOMAK

Türkçe Öğretmeni